MITEN NATURDIET TOIMII?

Jos syöt vähemmän kuin kulutat, painosi putoaa. Varsin yksinkertaista - ja täysin tieteellistä.

Ainoana ravinnonlähteenä

Voit käyttää Shake-juomia ainoina ravinnonlähteinäsi, nk. VLCD-ruokavaliona. VLCD on lyhenne, joka tarkoittaa "very low calorie diet (erittäin vähäkalorinen ruokavalio)", ja se seuraa elintarvikeviraston sääntöjä, jotka koskevat enintään 800 kcal päivässä sisältäviä ravintolisiä.

Voit käyttää Shake-juomia ainoana ravinnonlähteenä jopa kolmen viikon ajan. Jos et syö mitään muuta, painosi putoaa varmasti. Jos haluat jatkaa käyttöä kolmea viikkoa pidempään, keskustele asiasta lääkärin kanssa.

Vaihda yksittäisiä aterioita Naturdietiin

Jos painoa ei tarvitse pudottaa nopeasti tai paljon, jos haluat ylläpitää saavuttamaasi tavoitepainoa tai jos vain haluat terveellisempiä välipaloja, suosittelemme vaihtamaan yhden tai kaksi ateriaa/välipalaa päivässä johonkin Naturdietin tuotteista. 

Hyvä välipala

Välipalana ja treenauksen yhteydessä LSHP-tuotteet käyvät hyvin. Niiden hiilihydraattipitoisuus on matala, proteiinipitoisuus korkea ja kuten Naturdiet, ne sisältävät vähän kaloreita.

Älykäs vaihtoehto

Naturdietillä on vaihtoehtoja terveelliseen elintapaan riippumatta kaipasitko aamupalaa, lounasta tai välipalaa. Aina vähäisellä energiamäärällä, mutta juuri kaikki kehosi päivittäin tarvitsemat vitamiinit ja mineraalit. Useissa tuotteistamme on myös paljon proteiinia, joka sopii aktiiviseen elämäntapaan.

Mitä on VLCD

VLCD on lyhenne, joka tarkoittaa "Very Low Calorie Diet (erittäin vähäkalorinen ruokavalio)". Kyseessä on ateriakorvike, joka sisältää hyvin vähän energiaa ja joka korvaa kaikki päivittäiset ateriat. Päivittäinen energiamäärä ei saa alittaa 450 kcal (1880 kJ) päivää kohden tai ylittää 800 kcal (3350kJ). Jotta tuotetta voidaan myydä VLCD-tuotteena, vaaditaan lupa elintarvikevirastolta, joka myös antaa ohjeita tuotteiden ravintosisällön kokonaisuuksiin.  Lisäksi määrätään, että tuotteita ei tule käyttää ainoina ravinnonlähteinä pidempään kuin kolmen viikon ajan ilman lääkärin ohjeistusta.